3 motive ca să ne vedem sâmbătă la Zilele Culturii Portugheze

Avem cel puţin 3 motive să ne vedem sâmbătă, dacă nu cumva în toate zilele, la Muzeul Satului din Bucureşti, unde se serbează, începând de azi, Zilele Culturii Portugheze.

Motivul 1

Alex are expuse o serie de imagini din Portugalia. O onoare şi o bucurie pentru noi. Hai să le vedem şi dupa aceea vorbim.

Motivul 2

Sunt coordonatorul unui eveniment, sâmbătă la ora 14:00, un altfel de Poveşti din LumeaMare.  Îi am alături pe Cezar de la Imperatortravel.ro şi Lucian de la Ici-Colo.ro. Va ieşi fain şi cum până la toamnă nu avem alte poveşti, te invit să ne vedem măcar acolo. Intrarea este asigurată doar de biletul de acces în muzeu. Şi citeşte neapărat şi punctul următor ca să afli încă un motiv.

Motivul 3

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.