3 motive ca să ne vedem sâmbătă la Zilele Culturii Portugheze

3 motive ca să ne vedem sâmbătă la Zilele Culturii Portugheze

Avem cel puţin 3 motive să ne vedem sâmbătă, dacă nu cumva în toate zilele, la Muzeul Satului din Bucureşti, unde se serbează, începând de azi, Zilele Culturii Portugheze.

Motivul 1

Alex are expuse o serie de imagini din Portugalia. O onoare şi o bucurie pentru noi. Hai să le vedem şi dupa aceea vorbim.

Motivul 2

Sunt coordonatorul unui eveniment, sâmbătă la ora 14:00, un altfel de Poveşti din LumeaMare.  Îi am alături pe Cezar de la Imperatortravel.ro şi Lucian de la Ici-Colo.ro. Va ieşi fain şi cum până la toamnă nu avem alte poveşti, te invit să ne vedem măcar acolo. Intrarea este asigurată doar de biletul de acces în muzeu. Şi citeşte neapărat şi punctul următor ca să afli încă un motiv.

Motivul 3

Aici dau ştafeta la TAP Portugal România, care te invită pe pagina lor de Facebook şi te provoacă să spui acolo 3 motive pentru care merită să vizitezi Portugalia iarna! Eu zic să nu stai prea mult pe gânduri pentru că poţi câştiga unul dintre următoarele premii puse în joc:

1. Bilet de avion dus-întors la Lisabona, oricând în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2013 & 15 ianuarie – 31 martie 2014;
2. & 3. Photo book „Azore Islands”

Iar toţi cei care participă la concurs, postând răspunsurile lor pe pagina de Facebook a TAP Portugal Romania, vor primi automat un ghid National Geographic „Portugalia”.

Şi ghici, câştigătorii vor fi desemnaţi sâmbătă, 15 iunie, în cadrul evenimentului „Anul acesta se poartă … Portugalia”, care se va desfăşura între orele 14.00 – 16.00, la Muzeul Satului. Eu, Cezar şi Lucian vom fi în juriu!

Ne vedem?

Mai multe despre eveniment şi Zilele Culturii Portugheze poţi găsi aici sau aici.

Zilele Culturii Portugheze

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.