2013 în cele mai frumoase fotografii (2)

2013 în cele mai frumoase fotografii (2)

Anul acesta, socotelile de-acasă nu prea s-au potrivit cu cele din târg în materie de călătorii. N-am reuşit să călătoresc nici pe departe la fel de mult ca Roxana, Ina şi Alex, dar nici nu mă pot plânge. Uitându-mă la fotografii, am constatat cu bucurie că am văzut multe locuri frumoase şi în anul care s-a încheiat, iar bucuria este şi mai mare când spun că multe dintre aceste locuri se află în România. Am ajuns pentru prima dată în Cheile Nerei şi în Grădina Zmeilor, am văzut biserici fortificate, peşteri şi cetăţi, m-am întors cu bucurie în Apuseni şi am făcut cunoştinţă cu minunaţii lipiţani de la herghelia din Sâmbăta de Jos. M-am bucurat din plin de natură, am mers şi pe două roţi, şi pe patru roţi, am cunoscut oameni frumoşi şi am învăţat lucruri noi. Prin urmare, a fost un an bun şi sunt recunoscătoare pentru experienţele pe care le-am trăit.

Şi pentru că am trecut într-un an nou, îţi doresc ţie, călătorule, să te bucuri din plin de locurile în care vei ajunge, să cunoşti oameni care ştiu să trăiască frumos şi să ai curaj să încerci experienţe noi. La mulţi ani!

Vezi cum a arătat şi anul Roxanei şi al lui Alex în prima parte a acestui montaj.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.