Unde mai poţi vorbi cu noi, în social media

Dacă până acum activitatea noastră în social media s-a concentrat pe Facebook, la începutul acestui an vom încerca să revigorăm toate canalele pe care existăm, să învăţăm mai mult despre felul în care funcţionează fiecare, să aflăm unde putem avea mai multă interacţiune cu cititorii. Aşa că te aşteptăm să ne întâlnim…

1. pe Facebook

2. pe Twitter

3. pe Youtube

4. pe Pinterest

Completare ulterioară: conturile care urmează au fost momentan închise sau, dacă există, nu sunt actualizate. În măsura în care vom avea mai mult timp pe viitor pentru ele, vom reveni asupra acestei decizii.

5. pe Google+, după cum urmează

5a. Pagina LumeaMare

5b. Comunitate, Poveşti din LumeaMare (nu mai există

6. pe Linkedin, după cum urmează:

6a Pagina de companie

6b Comunitate Călători în LumeaMare (nu mai există)

Dacă mai ai o sugestie sau crezi că este musai să mai semnăm condica pe undeva, lasă-ne un mesaj! Şi nu în ultimul rând…

 

Dacă vrei să urmăreşti ce scriem pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter. Vei primi noutăţi săptămânal şi vei fi primul care va afla de evenimente sau concursuri.

* indicates requiredDacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.