Ce ştii despre Norvegia?

Deocamdată am un ghid. Atât. Şi-o idee clară în cap că eu fac cumva şi ajung acolo călare, idee cam la fel de clară cum am avut-o şi pe cea cu Rusia. Ce contează c-o fi frig, că ninge şi-n iulie (mi-a şoptit mie cineva), că e scump, că e departe, că e aşa şi pe dincolo... Dar stai un pic, chiar ştiu cum e? De fapt, mare lucru nu prea cunosc despre Norvegia. Căci despre dânsa este vorba. Probabil că mă atrage la fel ca orice alt colţ de pe pământ din care pare că se termină lumea... Numai bine că între timp am aflat că prietenii noştri de la Journey Pub găzduiesc lunea viitoare, pe 26 ianuarie de la ora 20:00, în cadrul Trip Talks, pe Mihaela Dincă, fotograf, care o să ne povestească despre ghici ciupercă… da, exact Norvegia! Mă uit la primul paragraf din invitaţia Mihaelei la eveniment şi am convingerea că vorbeşte direct cu mine:
"Norvegia e unul din locurile la care visezi de mult timp, cu ochii deschişi; dar visul se spulberă repede, când îţi aduci ami...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.