Poveşti din LumeaMare despre Chile – ediţia 37

Poveşti din LumeaMare despre Chile – ediţia 37

Fără să exagerăm prea mult şi fiind influenţaţi, desigur, de impresiile încă proaspete din această călătorie, putem spune că vacanţa în Chile a fost cea mai frumoasă din toată experienţa noastră de călători. Nu credeam că vom reuşi şi avem încă emoţii că vom reuşi să trecem prin toate fotografiile adunate în aceasta fascinantă ţară, pentru a-ţi arăta şi ţie o parte sâmbăta aceasta! Dar nu vrem să lăsăm impresiile să se răcească şi suntem încă atât de încântaţi, încât nu mai putem amâna nicio clipă şi abia aşteptam să împărtăşim bucuria noastră!

Afis eveniment 37

Despre traseu, pregătiri şi planuri de călătorie, pe scurt, ai putut deja citi aici. Sâmbăta aceasta venim în faţa ta să îţi spunem cum a fost, cum s-a văzut, cum s-a simţit şi, mai ales, de ce a meritat să mergem până la capătul lumii pentru asta. Vom povesti despre cel mai uscat deşert din lume, despre cum e să faci trekking pe un gheţar sau prin Torres del Paine, despre culoarea lacurilor, pădurile chiliene şi sunetul avalanşelor, despre vântul din Patagonia şi lumina de la capătul lumii, alături de multe altele… Dacă e ceva ce îţi doreşti cu prioritate să afli, te rugăm să ne laşi un comentariu sau să menţionezi asta în mail, vom face tot posibilul să îţi răspundem la întrebare în cursul zilei de sâmbătă.

Ne vedem aşadar sâmbătă, 31 ianuarie, la Journey Pub. Te aşteptăm începând cu ora 10:30 şi te rugăm să soseşti până la ora 11:00, când vom da drumul la poveşti. Participarea la acest eveniment este posibilă doar pe baza rezervării, printr-un mail la roxana punct farca at lumeamare punct ro. Abonaţii şi-au rezervat deja mai mult de jumătate din locurile disponibile aşa că te sfătuiesc să îmi dai cât de curând un mail şi să îmi spui de câte locuri ai nevoie şi numele participanţilor.

Donaţia sugerată pentru participarea la acest eveniment este de 10 lei de persoană şi ne susţine pe noi în organizarea următoarelor evenimente. Îţi mulţumim anticipat pentru contribuţie.

Nu uita să ne urmăreşti şi în evenimentul dedicat acestei ediţii, pe pagina noastră de facebook, locul în care vom posta noutăţi, actualizării şi detalii legate de partenerii acestei ediţii şi premiile puse în joc la tradiţionala tombolă.

Mulţumim AirFrance-KLM România şi BNI România pentru că au făcut posibilă, prin contribuţia lor, această călătorie. Mulţumim Journey PubRGB Photography, S.E.R.V.E şi Editura Herald pentru că ne sunt alături şi în organizarea acestei ediţii.

Te aşteptam cu drag şi entuziasm!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.