Această recomandare face parte din colecția 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă - ediția 1


1999 a fost anul în care am ajuns pentru prima dată în Delta Dunării. De atunci lucrurile s-au schimbat și s-au stricat mult. Ambarcațiuni tot mai multe și mai rapide au străbătut canalele și au distrus un mediu natural care nu a putut să strige după ajutor, turiști tot mai puțin informați au venit ca să se bucure de orice altceva, numai de ceea ce e autentic și valoros nu, localnicii nu și-au mai prețuit tradițiile, păsările s-au speriat și împuținat, iar cei care au sperat și s-au luptat să creeze un turism responsabil au devenit tot mai demoralizați. Ca în multe alte locuri din țară și din lume, ecoturismul poate fi singura soluție pentru a mai salva ceea ce este de salvat, dar nu este suficient fără un cadru legislativ care să s...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.