Vrei sa scrii in LumeaMare?

Vrei sa scrii in LumeaMare?

Daca da, afla ca ne dorim si cautam

Colaboratori voluntari (suna ciudat dar tin sa precizez asta inca de la inceput, ca sa nu existe neintelegeri)

Ce trebuie sa faci?

Sa contribui cu articole / relatari si jurnale de calatorie, pe o tematica stabilita de comun acord. Putem stabili o frecventa a acestora sau pot fi si articole punctuale, in cazul in care calatoriile tale nu sunt asa de dese.

Important: LumeaMare nu este un portal de turism, este un loc in care se impartasesc impresii; nu avem nevoie de stiri si de informatii reci, avem nevoie de ceea ce simte un calator atunci cand viziteaza lumea, exprimat intr-un text captivant, corect gramatical, ilustrat de imagini.

Descriere:

99% din oameni sunt pasionati de calatorii.
20% din calatori au talent la scris si poseda si un aparat foto.
5% scriu de placere si sunt bucurosi sa isi impartaseasca impresiile cu ceilalti

Daca faci parte din cei 5%, daca vrei sa iti aduci contributia la LumeaMare oferind articole de calitate care sa descrie cum ai calatorit sau unde ai visa sa calatoresti, trimite-ne un astfel de articol (poate sa fie si un link la blogul tau personal) si hai sa ne cunoastem!

Cum ne contactezi?
Nu avem neaparata nevoie de CV-uri, daca ne trimiti doar un CV il vom analiza dar nu cu prioritate. Preferam sa primim o scrisoare de la tine si articolul solicitat, la urmatoarea adresa de mail:
noutati@lumeamare.ro

PS: Statisticile de mai sus nu sunt reale.

PS la PS: Anuntul este foarte real si cat se poate de serios. Simtul umorului este si el o trasatura necesara in acest ‘job”.

Oferta – (of, am ajuns si la asta):

Nu exista beneficii imediate si directe, in bani.
In masura in care iti vei dovedi implicarea, talentul si pasiunea iar site-ul va creste si datorita tie, vom discuta si despre beneficii.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.