Voteaza articolul lunii octombrie!

Voteaza articolul lunii octombrie!

Dragi calatori si cititori!

Am adaugat recent, la sfarsitul articolelor de pe LumeaMare.ro un butonas cu Voteaza! Va rog de aceea sa revedeti articolele care au fost publicate in luna Octombrie (nu trebuie sa le recititi, stiu ca nu aveti toata ziua la dispozitie) si sa le votati  pe cele care v-au placut cel mai mult!

NU VOTATI ACEST ARTICOL!

Gasiti aici articolele lunii care sunt supuse votului: http://lumeamare.ro/2009/10/
Pentru a vota trebuie sa dati click pe titlul articolului, veti gasi butonul la sfarsitul acestuia, chiar inainte de „Leave a reply”.

Se poate vota pana pe 5 noiembrie inclusiv. In alegerea celor mai bune articole se va lua in considerare atat votul cat si popularitatea articolului (calculat in functie de numarul de comentarii). Cele mai bune articole vor fi anuntate pe 6 noiembrie.

Va multumim pentru ajutor si va asiguram ca astfel de actiuni ne ajuta sa va oferim articole din ce in ce mai bune!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.