Voteaza articolul lunii octombrie!

Voteaza articolul lunii octombrie!

Dragi calatori si cititori!

Am adaugat recent, la sfarsitul articolelor de pe LumeaMare.ro un butonas cu Voteaza! Va rog de aceea sa revedeti articolele care au fost publicate in luna Octombrie (nu trebuie sa le recititi, stiu ca nu aveti toata ziua la dispozitie) si sa le votati  pe cele care v-au placut cel mai mult!

NU VOTATI ACEST ARTICOL!

Gasiti aici articolele lunii care sunt supuse votului: http://lumeamare.ro/2009/10/
Pentru a vota trebuie sa dati click pe titlul articolului, veti gasi butonul la sfarsitul acestuia, chiar inainte de “Leave a reply”.

Se poate vota pana pe 5 noiembrie inclusiv. In alegerea celor mai bune articole se va lua in considerare atat votul cat si popularitatea articolului (calculat in functie de numarul de comentarii). Cele mai bune articole vor fi anuntate pe 6 noiembrie.

Va multumim pentru ajutor si va asiguram ca astfel de actiuni ne ajuta sa va oferim articole din ce in ce mai bune!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.