Ghidul “Bucureşti şi împrejurimi”

Ghidul “Bucureşti şi împrejurimi”

Nu pot spune că sunt la curent cu tot ce s-a publicat pe piaţă în aria ghidurilor turistice pentru Bucureşti. Însă de când am început proiectul Străin în oraşul meu am tot urmărit oferta din librării. Ghidul publicat de House of Guides anul acesta este singurul care cred ca merită într-adevăr să îl ai dacă eşti turist în Bucureşti. Şi nu numai!

ghid bucuresti

De ce îmi place?

– Are un format prietenos: mic, îngust, uşor! Pentru cineva care călătoreşte, este ideal să aibă la îndemână informaţia într-un format uşor de folosit şi transportat.

Are trasee! Atât pentru oraş cât şi pentru împrejurimi. Nu multe ghiduri îţi oferă aşa ceva. Un traseu clar, pe o anumită zonă, cu harta aferentă, punctat cu imagini şi informaţii minime dar necesare despre ceea ce vei vedea pe drum.

– separat de trasee, există şi topuri ale celor mai interesante obiective sau informaţii, de exemplu: Top 3 lacuri, Top 3 Figuri istorice, Top 3 muzicieni, Top 3 palate, Top 3 gradini şi parcuri şamd…

– nu lipsesc informaţii utile, legate de cazare, mâncare, transport, vreme, adrese sau urgenţe

Folosesc deja acest ghid şi sunt multumita!

Cat costa? 36,5 lei.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.