Ghidul „Bucureşti şi împrejurimi”

Ghidul „Bucureşti şi împrejurimi”

Nu pot spune că sunt la curent cu tot ce s-a publicat pe piaţă în aria ghidurilor turistice pentru Bucureşti. Însă de când am început proiectul Străin în oraşul meu am tot urmărit oferta din librării. Ghidul publicat de House of Guides anul acesta este singurul care cred ca merită într-adevăr să îl ai dacă eşti turist în Bucureşti. Şi nu numai!

ghid bucuresti

De ce îmi place?

– Are un format prietenos: mic, îngust, uşor! Pentru cineva care călătoreşte, este ideal să aibă la îndemână informaţia într-un format uşor de folosit şi transportat.

Are trasee! Atât pentru oraş cât şi pentru împrejurimi. Nu multe ghiduri îţi oferă aşa ceva. Un traseu clar, pe o anumită zonă, cu harta aferentă, punctat cu imagini şi informaţii minime dar necesare despre ceea ce vei vedea pe drum.

– separat de trasee, există şi topuri ale celor mai interesante obiective sau informaţii, de exemplu: Top 3 lacuri, Top 3 Figuri istorice, Top 3 muzicieni, Top 3 palate, Top 3 gradini şi parcuri şamd…

– nu lipsesc informaţii utile, legate de cazare, mâncare, transport, vreme, adrese sau urgenţe

Folosesc deja acest ghid şi sunt multumita!

Cat costa? 36,5 lei.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.