Concurs – Călători între ani

Concurs – Călători între ani

Lansăm astăzi un concurs fulger. Se apropie Anul Nou, unii dintre voi poate plecaţi pe undeva, alţii poate staţi pe acasă. Nu prea contează, atât timp cât cel puţin odată în viaţă v-a prins schimbarea de an în alt oraş sau altă ţară. Acum puteţi concura pentru cea mai bună poveste de „Călătorie între ani”.

Tema concursului: scrieţi un articol despre o călătorie făcută de revelion, nu contează unde sau când. Important este să nu fie acasă sau la restaurantul din oraşul în care locuiţi.

Condiţii de participare:

– articolul trebuie să aibă minim 400 de cuvinte, maxim 800 (pentru cei care nu ştiu există funcţia word count în Word)

– articolul trebuie să fie corect scris, în limba Română

– acesta trebuie să ajungă la noi pe mail (noutati coadă de maimuţă lumeamare punct ro) până cel târziu luni, 21 decembrie, ora 12:00 AM.

– participanţii trebuie să fie majori. Nu neaparat vaccinaţi dar majori 🙂

Desfăşurarea concursului:

21 decembrie, după ora 12:00 – se va face o primă selecţie a articolelor primite.

22 decembrie – publicarea articolelor pe site

22 – 27 decembrie (ora 24:00) votarea publică a articolelor preferate

28 decembrie: anunţarea câştigătorului

Se va lua în considerare numărul de voturi la momentul închiderii acestuia, nu ceea ce se va contoriza ulterior.

Ce puteţi câştiga:

– cele mai bune articole, care îndeplinesc condiţiile de mai sus, vor fi publicate pe site – astfel vor putea intra în votare

– cele mai votate 2 articole: 1. Un album de prezentare Paris, de la mama lui (multumim Alina);

Guide Paris

2. O sticla de wiskey Jack Daniel’s (70 cl)

JD

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu poveşti. Succes!

PS: acest concurs nu este sponsorizat de nimeni, dacă sunt doritori care vor să ofere şi alte premii vă aşteptăm cu propuneri.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.