Concursul se apropie de final

Concursul se apropie de final

Concursul Călători între ani se închide astăzi la ora 24:00 fix. La cât de încinsă este votarea acum pe site sunt cu ochii pe ora exactă… Sper, pentru moralul participanţilor, că nu va fi cazul de diferenţe de un vot care să facă diferenţa între un câştigător sau altul.

Le urez succes celor trei participanţi care s-au implicat atât de mult într-un concurs cu o miză destul de mică şi le mulţumesc lor şi prietenilor lor, bineînţeles! Iată încă o dată poveştile participante:

Cezar cu Revelion la Borcay

Cristina cu La cumpăna dintre ani

Dani cu Reve sau nu reve

Bogo cu Călătorie în trecut

Succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.