La multe destinaţii!

La multe destinaţii!

Orele până la sfârşitul anului 2009 sunt numărate. LumeaMare nu a apucat din acest an decât 3 luni, timp în care sperăm că am reuşit, prin cele 160 de articole, să vă aducem mai aproape locuri preferate sau în care vă doriţi să ajungeţi.

Acum mulţi ani imaginea de mai jos era considerată capătul lumii. Între timp exploratorii şi cuceritorii au arătat că pământul nu se termină acolo. Pentru 2010 vă dorim să continuaţi să descoperiţi noi orizonturi, să călătoriţi cât mai mult, să exploraţi şi să cunoaşteţi lumea!

La mulţi ani şi la cât mai multe călătorii!

Echipa LumeaMare

22

Cabo de São Vicente, Portugalia – cel mai vestic punct al Europei

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.