Okian aduce surprizele!

Okian aduce surprizele!

Mai e puţin şi vine 16 ianuarie, când la ora 13:00 ne întâlnim să spunem „Poveşti din LumeaMare la Ceainăria GreenTea”. Am promis că vă mai pregătim şi alte surprize. E momentul să dăm în vileag una dintre ele: aceasta vine de la Okian.ro, cea mai mare librărie online din România! Okian oferă 4 vouchere în valoare de 5o de RON care vor fi vor fi câştigate printr-o tragere la sorţi, organizată în cadrul evenimentului.

Aşa cum am anunţat deja Ceainăria GreenTea va oferi un voucher de 200 de RON celei mai frumoase poveşti.

Avem deja cei 4 concurenţi înscrişi la povestit, iar lista juriului este aproape de a fi închisă. Asta nu înseamnă că nu sunteţi bineveniţi la eveniment!

Vă aşteptăm cu drag şi lista de surprize încă nu este închisă 🙂

Afis eveniment 2

Descrierea detaliată a evenimentului şi înscrierile sunt aici: Poveşti din LumeaMare la Ceainăria GreenTea.

flyer 2

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.