Concurs de poveşti pe două roţi

Pe două roţi în LumeaMare, cu Barracuda Moto.

Dacă tot ne-am calificat în cursa cu poveşti de călătorie, începem de luna aceasta să lansăm şi concursuri tematice online, adresate diverselor tipuri de călători şi călătorii.

Ianuarie şi februarie sunt luni triste pentru majoritatea motocicliştilor. Ne uităm cu jale la termometre şi la jucăria noastră pe două roţi – care stă cuminte la iernat, aşteptăm cu interes primele zile cu “peste 10 grade” şi depănăm amintiri din sezonul trecut. Din februarie putem totuşi să ne gândim la pregătirea motocicletei pentru nou sezon. Aşadar…

Provocarea LumeaMare este următoarea: alege o călătorie frumoasă făcută de tine, pe motor, în sezonul trecut, scrie despre ea (sau caută repede ce ai scris deja) şi intră în concurs.

Tema concursului: Pe două roţi în LumeaMare, cu Barracuda Moto

Premii:

Cea mai frumoasă poveste primeşte un schimb de ulei, incluzând uleiul (Motul), filtrul şi manopera (la C&C Motorbikes International, Bucuresti, Str. Lt. Av. Gheorghe Caranda nr.53)

A doua la rând primeşte un set de: 1 spray de curăţat şi 1 spray de uns lanţ (Motul)

Cum participi:

Există două modalităţi de a participa:

1. Pentru cei care au blog personal:

–         pune articolul la tine pe blog şi menţionează că acesta participă la concursul organizat de LumeaMare, sponsorizat de Barracuda România. Nu uita să pui link către siteul nostru şi al sponsorului, fără acestea înscrierea ta nu este valabilă

http://lumeamare.ro

–         pune un comentariu la acest articol cu link-ul către articolul tău, ca să aflăm sigur că ai făcut asta

2. Pentru cei care nu au blog

–         trimite articolul tău la noutati (at) lumeamare.ro, menţionând că este pentru participarea la concurs. Îl vom publica la noi pe site, anunţând că este scris de tine – nu uita aşadar să ne spui numele tău real.

–         Ne rezervăm dreptul de a selecta de la început doar textele care se ridică la un anumit nivel calitativ şi au şanse de câştig.

Perioada concursului:

Articolul tău trebuie să fie publicat până pe 14 februarie 2010, ora 24:00.

Sau trebuie să ajungă la noi până pe 10 februarie 2010, ora 24:00, în cazul în care vrei să îl publicăm la timp.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 19 februarie 2010

Condiţii generale:

Articolul poate relata o călătorie de oriunde în lume, inclusiv România, făcută cu motocicleta.

Textul trebuie să aibă un minim de 500 de cuvinte şi poate fi însoţit (deşi nu este obligatoriu) de fotografii.

Trebuie să fie redactat corect, în limba română şi să prezinte experienţa personală a călătorului şi ceea ce a văzut / cunoscut / plăcut / învăţat pe drum.

Dacă în maxim 30 de zile calendaristice de la anunţarea câştigătorului, acesta nu poate fi contactat sau nu răspunde, se va alege un alt câştigător, dintre cei care au participat.

Câştigătorul va fi ales de mine. Dacă nu mă voi putea hotărî între două – trei poveşti vă voi solicita ajutorul. În alegerea mea voi ţine de asemenea cont şi de numărul şi calitatea comentariilor primite de fiecare articol în parte (pentru ambele tipuri de participări).

Pentru mai multe detalii sau nelămuriri, vă stau cu plăcere la dispoziţie!

Spor la scris, abia aştept sa citesc poveştile voastre şi vă doresc mult succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.