Biblioteca virtuală – fotografia în călătorii

Biblioteca virtuală – fotografia în călătorii

Mi-am propus astăzi să caut prin biblioteca virtuală articole interesante legate de fotografia de călătorie.

Şi pentru că mulţi dintre noi suntem stresaţi de necunoaşterea tainelor acestei arte, să începem cu începutul şi să răsfoim ghidurile propuse de Asaftei Dragoş si Alex Mazilu

Mergem apoi mai departe şi vedem ce trucuri ne învaţă o călătoare pasionată, pe Ottsworld

Nici cele 10 sfaturi legate de fotografia de stradă găsite pe Uncorneredmarket nu sunt tocmai de neglijat.

Iar Amateur Traveler vorbeste cu fotograful Ralph Velasco despre aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când faci fotografii, în călătoriile tale.

Ionuţ Tarcea ne dă şi el câteva idei bune despre fotografia în vacanţă, în articolul publicat pe viajoa

Mulţumesc tuturor şi sper ca aceste articole să fie utile tuturor călătorilor! Pentru că fotografia este memoria vizuală a locurilor pe care am avut şansa să le vedem, a momentelor deosebite pe care le-am trăit, uneori spontan, în plimbările noastre!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.