Să fiţi iubiţi!

Să fiţi iubiţi!

Lumea se plânge că sărbătoarea Sfântului Valentin e importată, că nu ne aparţine, că e prea agresivă, că ne poluează estetic cu manifestări siropoase ale kitchului etc etc… De acord cu toate acestea!

Cred totuşi că judecăm privind lucrurile doar la suprafaţă. Nu îmi pot imagina să existe un om care, în sufletul lui, să nu îşi dorească să iubească şi să fie iubit. Să nu vrea să spună cuiva că iubeşte sau să nu audă că este iubit. Aşadar, dincolo de manifestările superficiale şi cam banalizate ale acestei sărbători, se află ceva frumos, care trebuie apreciat aşa cum trebuie. La urma urmei, bine că nu sărbătorim cel de-al nu-ştiu-câtelea congres al partidului!  Bine că putem să spunem „câh” la inimioare şi că avem libertatea să ne exprimăm liber iubirea sau ura. Bine că avem un pretext în plus să ne distrăm, să ne facem cadouri haioase, să ne arătăm că nu e ruşinos să iubim şi să ne exprimăm nişte sentimente. Putem face asta oricând, aşa e, dar nu văd cu ce deranjează o zi specială dedicată iubirii.

Aşadar eu am astăzi două declaraţii de făcut:

1. Vă iubesc pe voi toţi, pe cei care sunteţi acum aici, care citiţi gândurile noastre de oameni îndragostiţi de călătorii…

2. Iubesc lumea asta mare şi, cum de asta nu mă mai pot vindeca nicicând, sper ca iubirea să fie reciprocă! 🙂

Să fiţi iubiţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.