Câştigătorii concursului de poveşti pe două roţi

Câştigătorii concursului de poveşti pe două roţi

A venit şi momentul să anunţ poveştile câştigătoare, din cele înscrise la concursul de poveşti pe două roţi.

Pot sa spun că sunt mândră de frumoasele poveşti de călătorie pe care le-am citit şi, dacă aş fi putut, pe toate le-aş fi premiat! A trebuit totuşi să aleg şi iată cine sunt norocoşii:

Cornelia primeşte premiul pentru cea mai frumoasă poveste: un schimb de ulei, incluzând uleiul (Motul), filtrul şi manopera (la C&C Motorbikes International, Bucuresti, Str. Lt. Av. Gheorghe Caranda nr.53)

GGabi primeşte al doilea premiu: un set de 1 spray de curăţat şi 1 spray de uns lanţ (Motul)

Mulţumiri tuturor participanţilor pentru interes şi sper să mai avem şi alte ocazii de a vă premia pe viitor! Respect suntuztzu pentru voinţă şi pentru puterea de a-ţi împlini visul. Te mai aşteptăm cu impresii din primele călătorii în lumea mare!

Felicitari câştigătorilor şi aştept un semn de la voi pentru a stabili detaliile!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.