Cadou de 8 martie

Cadou de 8 martie

Colega noastră Alina a venit cu ideea ca de 8 martie să premiem cea  mai fidelă comentatoare. M-am uitat în top (pe care îl puteţi găsi şi voi în footer) şi am găsit-o pe Cornelia, cot la cot cu Cezar. Ne cerem scuze Imperatore dar asta e, astăzi doamnele sunt pe primul loc!

Felicitări Cornelia, avem pentru tine un album mic şi foarte frumos despre Paris, primit chiar de la Alina, din orasul cu acelasi nume!

E posibil să mai oferim şi în viitor astfel de premii supriză aşa că rămâneţi alături de noi şi nu vă sfiiţi să vă exprimaţi părerile şi impresiile personale! Ştim că avem multe cititoare la fel de fidele printre voi, dar din păcate nu putem să aflăm că aţi fost pe la noi decât dacă ne lăsaţi şi nouă o vorbă, un gând! 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.