Cadou de 8 martie

Cadou de 8 martie

Colega noastră Alina a venit cu ideea ca de 8 martie să premiem cea  mai fidelă comentatoare. M-am uitat în top (pe care îl puteţi găsi şi voi în footer) şi am găsit-o pe Cornelia, cot la cot cu Cezar. Ne cerem scuze Imperatore dar asta e, astăzi doamnele sunt pe primul loc!

Felicitări Cornelia, avem pentru tine un album mic şi foarte frumos despre Paris, primit chiar de la Alina, din orasul cu acelasi nume!

E posibil să mai oferim şi în viitor astfel de premii supriză aşa că rămâneţi alături de noi şi nu vă sfiiţi să vă exprimaţi părerile şi impresiile personale! Ştim că avem multe cititoare la fel de fidele printre voi, dar din păcate nu putem să aflăm că aţi fost pe la noi decât dacă ne lăsaţi şi nouă o vorbă, un gând! 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.