Vacanţă frumoasă şi Paşte fericit!

Vacanţă frumoasă şi Paşte fericit!

Sunt câteva momente pe an în care atât noi cât şi cei din jurul nostru merităm puţină odihnă, linişte şi multă lumină pentru a înţelege că avem (aproape) tot ceea ce ne dorim pentru a fi fericiţi. Sunt momente în care e mai important să uităm puţin de obiective, profit, eficienţă, maximizare, viteză şi să ne bucurăm de plăcerea simplă de a vopsi ouă alături de cei dragi sau de gustul unui cozonac de casă. Şi să credem că miracolele se pot afla şi în gesturile cele mai simple!

În această mică vacanţă de Paşte, vă dorim să aveţi parte de toate acestea şi, dacă aţi ales să întâmpinaţi sărbătorile în altă parte a lumii, să ne povestiţi şi nouă la întoarcere cum a fost! 🙂

Sărbători frumoase din partea echipei din LumeaMare!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.