Vacanţă frumoasă şi Paşte fericit!

Vacanţă frumoasă şi Paşte fericit!

Sunt câteva momente pe an în care atât noi cât şi cei din jurul nostru merităm puţină odihnă, linişte şi multă lumină pentru a înţelege că avem (aproape) tot ceea ce ne dorim pentru a fi fericiţi. Sunt momente în care e mai important să uităm puţin de obiective, profit, eficienţă, maximizare, viteză şi să ne bucurăm de plăcerea simplă de a vopsi ouă alături de cei dragi sau de gustul unui cozonac de casă. Şi să credem că miracolele se pot afla şi în gesturile cele mai simple!

În această mică vacanţă de Paşte, vă dorim să aveţi parte de toate acestea şi, dacă aţi ales să întâmpinaţi sărbătorile în altă parte a lumii, să ne povestiţi şi nouă la întoarcere cum a fost! 🙂

Sărbători frumoase din partea echipei din LumeaMare!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.