Uneori arta nu costă nimic

Uneori arta nu costă nimic

Ştiaţi că în prima miercuri a fiecărei luni intrarea la anumite muzee din Bucureşti e gratuită?

Lista muzeelor (pe care o ştiu eu):

Muzeul Naţional de Artă al României

Calea Victoriei, 49-53

Muzeul Colecţiilor de Artă (temporar închis)

Calea Victoriei, 111

Muzeul K.H.Zambaccian

Str Muzeul Zambaccian, 21A

Muzeul Theodor Pallady

Str Spătarului, 22

Dacă mai ştiţi şi voi alte oportunităţi de acest gen vă rog mult să completaţi!

Aşadar haideţi astăzi la muzeu şi puteţi apoi concura la noul nostru concurs: Cele mai frumoase muzee din lume (valabil până la 25 iunie 2010)

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.