Concurs: cele mai frumoase muzee din lume

Concurs: cele mai frumoase muzee din lume

Luna aceasta am „complotat” cu bookblog şi avem o nouă provocare pentru voi: vă invităm să vă scormoniţi în amintirile din călătorii şi să găsiţi pe acolo cel mai frumos, mai interesant, mai original muzeu pe care aţi avut ocazia să îl vizitaţi. Chiar dacă nu sunteţi fan muzee şi preferaţi un pahar de vin la o terasă pariziană cozilor de la Louvre, chiar dacă nu vă place arta clasică şi aţi merge mai degrabă la un târg de dulciuri, sunt sigură că aveţi o pasiune şi că pentru ea există muzeul potrivit (vezi muzeele erotice sau cele ale ciocolatei)

Cum poţi participa la concurs?

1. Lasă un comentariu la acest articol în care să răspunzi la întrebarea: “Dintre muzeele pe care le-ai vizitat în călătoriile tale prin lume, care te-a impresionat mai mult şi de ce l-ai recomanda prietenilor?” Ai grijă, răspunsul tău trebuie să conţină numele muzeului, locul în care se află şi argumentul. Important este si ID-ul pe care îl folosesti, sa fie la fel cu cel pe care il vai folosi la punctul 2! Dacă ne dai un răspuns incomplet acesta nu se califică în concurs.

2a. Dă un mesaj pe twitter în care să spui cu ce muzeu ai participat la concus, mentionând @LumeaMare şi punând link-ul către concurs
sau

2b. Dacă nu ai cont de twitter, poţi posta un mesaj asemănător pe peretele grupului LumeaMare de pe facebook

Care este premiul?

Un superb album intitulat 100 cele mai frumoase muzee ale lumii, oferit de bookblog

Cum se acordă premiul?

Prin tragere la sorţi

Intra în tragerea la sorţi fiecare sugestie completă şi bine argumentată, cu condiţia să fie postate comentarii separate.

Care sunt datele de desfăşurare?

Data limită pentru postarea comentariului: 25 iunie

Selectarea răspunsurilor valide şi tragerea la sorţi: 28 – 29 iunie

Anunţarea câştigătorului: 30 iunie 2 iulie

Succes şi abia aştept să aud sugestiile voastre!

Actualizare: Pentru că am fost plecată din Bucureşti, nu am reuşit sa fac tragerea la sorţi în perioada promisă. Câştigătorul va fi anunţat aşadar în data de 2 iulie. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.