Rezumatul săptămânii 31 mai-6 iunie

Rezumatul săptămânii 31 mai-6 iunie

Încă o săptămână terminată, o nouă lună începută! Deja nu mai avem atât de mult timp pentru planurile de vacanţă… Sunt sigură ca v-aţi ales deja destinaţia dar dacă sunteţi genul care preferă ceva spontan, aruncaţi un ochi pe impresiile din lumea mare, cine ştie de unde vin ideile! Iată despre ce am povestit săptămâna trecută:

Despre evenimentele lunii iunie – de care am legat şi un miniconcurs la care oferim ultimul număr al revistei National Traveler. Poate că îl aveţi deja dar mai e timp, până pe 12 iunie, să ne spuneţi totuşi ce alte evenimente, tradiţii sau sărbători aţi mai întâlnit în lume în această perioadă.

Despre Africa – aici nu am povestit ci am căutat povestitori pentru următoarea ediţie a Poveştilor din LumeaMare. Mai aşteptăm încă propuneri dar nu pentru mult timp!

Despre călătoriile alături de cei mici – un subiect interesant cu multe idei şi sugestii demne de luat în seamă.

Despre aniversarea grupului coral Sound şi ce a însemnat acesta pentru unul dintre membrii echipei noastre.

Despre Maramureşul magic, în episodul 3 şi episodul 4

Despre muzee – motiv pentru care v-am anunţat un nou concurs; apoi v-am dat şi am primit şi ponturi legate de vizitarea unor muzee gratuit, în prima miercuri a fiecărei luni

Despre Roland Garros, unde previziunile noastre şi ale voastre se pare că s-au adeverit!

În plus, am păstrat tradiţia de a vă încânta cu O fotografie pe zi şi am revenit la bunul obicei de a citi prin Biblioteca virtuală şi a vă arăta şi vouă ce am mai găsit.

În final mulţumim tuturor celor care au răspuns sondajului rapid de week-end şi vă dorim o săptămână la sfîrşitul căreia să aveţi deja în minte o nouă destinaţie!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.