Concurs: înscrie-te şi recomandă!

Concurs: înscrie-te şi recomandă!

LumeaMare intenţionează să îşi implice cititorii cât mai mult în deciziile pe care le va lua în viitor, decizii legate de modul în care vom îmbunătăţi blogul, de ce şi cum vom modifica, de conţinut, concursuri, evenimente sau chiar de design. Pentru aceasta avem nevoie de feedback-ul vostru şi ne dorim să putem comunica direct şi exclusiv cu cei care sunt cititori fideli şi sunt înscrişi în baza noastră de date, abonându-se la newsletter. Planul este mai complex dar preferăm să mai lăsăm şi puţin loc de surpriză!

Înainte de toate, să vă explic ce înseamnă să fii abonat la newsletterul LumeaMare

Primeşti o dată pe săptămână, pe mail, un rezumat cu cele mai importante articole ale săptămânii anterioare.

Primeşti invitaţie la evenimentele LumeaMare, aflând de acestea înaintea tuturor.

Primeşti notificări atunci când apar informaţii interesante sau concursuri.

Poţi să ne dai o mână de ajutor participând la concursuri pe care le vom organiza exclusiv cu abonaţii, cum este şi cel de faţă

Mai avem şi alte idei sau beneficii pe care le-am pregătit în viitor pentru abonaţii fideli, dar să nu amestecăm acum prea mult lucrurile şi să trecem la concurs.

Ce trebuie să faci ca să participi acum la concurs?

Pasul 1: Sa fii înscris la newsletter sau să o faci acum – în bara din dreapta a blogului, introduci numele şi adresa de mail sub rubrica „aboneaza-te la noutati” şi apeşi abonare.

Pasul 2: Să recomanzi blogul nostru unui prieten, pe mail, punand in Cc si adresa noastra (altfel nu vom sti ca ai făcut-o, adresa este noutati@lumeamare.ro) şi să nu uiti sa menţionezi şi link-ul http://lumeamare.ro

Notă importantă: adresa prietenului tău nu va fi în niciun caz folosită abuziv iar acesta nu este obligat să se înscrie la rândul lui la newsletter. Apreciem doar recomandarea ta şi îţi mulţumim în avans pentru asta!

Perioada de înscrieri şi recomandări

Data limită pentru această acţiune este: 22 iunie, până la finalul zilei, aşadar aveţi două săptămâni la dispoziţie.

Premiul oferit

Cred că v-am obişnuit deja şi de data aceasta vom oferi din nou, prin tragere la sorţi între toţi abonaţii care au făcut şi recomandarea, un abonament pe 5 luni la revista National Geographic.

Anunţarea câştigătorului:

între 28 şi 30 iunie

Mult succes şi mulţumim pentru susţinere!

PS: Ţin să menţionez că acest premiu este oferit de un membru al echipei noastre şi nu este reclamă. Avem toată admiraţia pentru această publicaţie şi de aceea ne face pur şi simplu plăcere să o oferim, din când în când, cititorilor noştri.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.