Biblioteca virtuală: blogosfera în călătorie

Biblioteca virtuală: blogosfera în călătorie

Se vede că a venit vara şi odată cu ea a crescut pofta de hionăreală prin lume. Acţiunile „bloggeristice” se concentrează tot mai mult pe concedii, vacanţe, destinaţii, descoperire sau redescoperire, lucru care ne umple de bucurie, avem şi mai mult de citit!

Să vedem aşadar ce e nou în zonă – şi am rugămintea să mă completaţi cu ce aţi mai descoperit şi voi!

Aşadar, începem cu o acţiune de redescoperire a Bucureştiului, iniţiată cu entuziasm şi emoţie de Corina Georgescu. Am fost şi noi pe acolo, ne-a plăcut şi am scris despre asta.

Continuăm cu o acţiune mai amplă, de redescoperire a României, de care am aflat de la Bobby Voicu. Şi la asta vom merge, chiar dacă nu suntem parte din echipa oficială. O plimbare nu strică niciodată!

Cu puţin mai departe de graniţele României, Budapesta a fost şi ea descoperită de blogosferă şi cu ocazia asta am aflat de ce îl doare noada pe arhi sau cum a fost luat prin surprindere Alex Negrea.

De muuult mai departe, din Africa, aflăm tot felul de lucruri haioase de la Piticu sau e-costin. Ca să nu mă oftic mă consolez cu ideea că fotbalul nu este pasiunea mea cea dintâi (şi nici cea din urmă, de fapt, chiar nu e pe listă…)

Însă nu pot să nu oftez citind poveştile lui Chinezu, mai ales când acesta sunt despre vacanţa în Tenerife

De pe twitter, Nicu de la info-delta.ro ne tentează cu impresii din Grecia … aşteptăm cu interes şi poveşti!

Altcineva? Cine se mai înscrie pe lista?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.