Câştigător concurs înscrie-te şi recomandă

Câştigător concurs înscrie-te şi recomandă

În urma concursului Înscrie-te şi recomandă am avut 52 de participanţi, din care 41 de recomandări au fost valide. Am eliminat pe cei care nu s-au înscris şi în baza de date sau pe cei ale căror recomandări au fost în mod evident incorecte.

Mulţumim tututor celor care au făcut asta dezinteresat, celor care ne-au spus cuvinte fumoase şi ne-au încurajat şi celor care au intrat astfel în Lumea noastră Mare.

Iată şi numele câştigătorului, ales cu ajutorul sistemului Random Like Picker

O vom contacta imediat pentru a primi ca premiu un abonament pe 5 luni la revista National Geographic.

Vă aşteptăm şi pe voi să vă înscrieţi, chiar dacă nu mai este nici un concurs în clipa de faţă. Aşa cum am promis, vom pregăti în viitor acţiuni dedicate în exclusivitate abonaţilor noştri!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.