Rezumatul săptămânii 21-27 iunie

Rezumatul săptămânii 21-27 iunie

Dacă săptămâna trecută primeam telegrame, astăzi am primit doar o carte poştală pe care scria asta:

Dragilor,

Am dat o fugă săptămâna trecută #prinbucureştiulmeu dar nu am apucat să vă sun pentru că eram grăbit să ajung în Austria, să văd ce înseamnă podul peste Inn. După aceea, o pălărie veche din pod mi-a sărit pe neaşteptate în cap şi nu o sa credeţi dar m-am trezit în Grecia. Eram curioasă să aflu pe unde umblă blogosfera şi ce zice lumea despre siguranţa în călătorii aşa că, decât să îmi pun pielea la bătaie pe cine ştie unde, am preferat să îmi găsesc un colţ în România în care să mă întorc.
Ne revedem în curând!

Nu ştim de la cine a fost cartea poştală pentru că s-a semnat  anonim 😉

Voi ce credeţi, cine să fi fost?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.