Când mergi pe 40

M-am gândit de dimineaţă să scriu despre asta. Apoi m-am răzgândit, spunându-mi că nu interesează pe nimeni cum e să ajungi la treişnouă şi să simţi patruzeciu la colţu următor de viaţă. Hm, mai bine să nu mă gândesc la asta acum, mi-am spus.

Şi m-am apucat de treabă. Am făcut lista cu priorităţi. Am estimat cât timp îmi ia fiecare, am renunţat la unele în favoarea altora, nu de alta dar mâine mă scol cu noaptea în cap ca să fiu la ora 5 în aeroport. Da, plec la Viena, să mai fac un pas înainte pentru SlowRide. Faine proiecte mai am! m-am încurajat, ca să încep ziua într-o notă pozitivă.

Am suspinat puţin apoi, amintindu-mi de fenomenala surpriză pe care mi-a făcut-o Alex acum doi ani. Ehe, alte vremuri, eram cu doi ani mai tânără. Acum merg pe 40, îţi imaginezi, într-un an de acum înainte schimb prefixul. Şi ştii ce e culmea? Că şi LumeaMică merge pe 10. Pfoai, t...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.