Rezumatul săptămânii 5-11 iulie

Rezumatul săptămânii 5-11 iulie

Din Moldova la Roma şi făcând shopping la Luvru

Ce săptămână extraordinară am avut! Toate s-au combinat şi amestecat ieşind o incursiune prin lume despre care merită să ne reamintim. Am început săptămâna aflând că toate drumurile duc la Piatra Neamţ sau redescoperind ţinuturile copilăriei în Roma. V-aţi prins, e invers, aşa este lunea, la toţi ne e greu! În plus, nu e aşa că ne simţim încurcaţi atunci când suntem întrebaţi ce operă de artă am cumpăra de la Luvru? Hai mai bine să revenim la ale noastre şi să stăm puţin de vorbă cu prietenii noştri pasionaţi de călătorii, de data aceasta cu Diana Stoleru.

La final de săptămână ne-am adunat două fete cucuiete şi am plecat la Cluj. Excursie despre care vă vom povesti dacă nu astăzi, cel târziu mâine!

Vă dorim o săptămână frumoasă şi poate la fel de variată în impresii ca rezumatul de mai sus!

PS: Dacă vreţi să revedeţi, am publicat săptămâna trecută şi un „Best of” al ultimelor două luni.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.