În sfârşit văd Aradul!

În sfârşit văd Aradul!

Ca să vezi şi să nu crezi, am în sfârşit ocazia să ajung în Arad şi asta nu pentru a mă grăbi să trec în goana mare către Ungaria – Austria ci pentru a vizita oraşul! Am trecut de nenumărate ori prin el dar niciodată-niciodată n-am ajuns în centru sau la o cafea pe acolo. Aşa că invitaţia de a participa la evenimentul Aradul în două zile, eveniment iniţiat de doipedoi.com, m-a bucurat sincer!

Aşadar vineri decolăm spre Arad (cu aterizare în Timişoara) şi vă ţinem la curent cu ceea ce ne vor vedea ochii şi ce ne vor auzi urechile. Iar după amiază vom avea ocazia să cunoaştem şi oamenii din blogosferă, la Întâlnirea Bloggerilor Arădeni.

Multumim Daniel, sponsorilor şi partenerilor pentru această ocazie:  Carpatair, EximTurGlsa

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.