Prin Arad nu pe lângă Arad!

Aşa cum am anunţat şi aici, în weekend am avut şansa de a vizita un oraş pe care până acum îl vedeam doar ca pe un prag de trecut, nu ca pe o destinaţie. Dacă Arad era un fel de punct de salvare, locul în care ştiam că am scăpat de cea mai grea parte a traseului (drumul prin România) acum ştiu că poate fi un loc în care te poţi plimba şi vedea lucruri frumoase, un loc în care aş vrea să revin pentru a reîntâlni prieteni. Aşa cum spune şi titlul, am fost prin Arad nu am trecut doar pe lângă el!

Haideţi aşadar să vă povestesc cele mai importante lucruri pe care le-am aflat şi făcut în aceste două zile.

Carpatair este o companie foarte faină, a fost prima dată când am zburat cu ei, într-un avion mic. Personalul este cu adevărat amabil şi chiar dacă aeronava e miniaturală şi vrând nevrând mai dai cu capul de chestii, eşti consolat de stuardeze că şi el...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.