Câştigătorul concursului „Cartea ta de vacanţă”

Câştigătorul concursului „Cartea ta de vacanţă”

Am făcut tragerea la sorţi prin sistemul Random Line Picker şi am validat câştigătorul (care trebuia să îndeplinească toate condiţiile concursului).

Acesta este:

Gheorghe Stefania – primeşte un voucher în valoare de 70 de RON valabil la cumpărături pe pe site-ul Okian.ro – Explore a world of knowledge

Felicitări Ştefania şi te vom contacta pe mail pentru detalii.

Mulţumim şi tuturor celorlalţi participanţi şi vă promitem că veţi mai avea ocazia să participaţi şi la alte concursuri, foarte curând 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.