Rezumatul săptămânii 2-8 august

Rezumatul săptămânii 2-8 august

Am început săptămâna trecută spunând că nu mi-a plăcut la Piatra Neamţ, la Lecturi Urbane.

Şi nu ştiu cum se face că uite aşa nu mi-a mai plăcut nimic din ce am văzut în LumeaMare 😉

Nu mi-a plăcut printre ruinele de la Ostia, romanii ăştia sunt de-a dreptul plictisitori cu civilizaţia lor. Nici plimbarea în grădini umbroase, printre fântâni, nu a fost pe gustul meu. Să meargă alţii la Tivoli!

Iar la spa în Budapesta de ce aş merge? Cui îi trebuie spa?

Că lumea e plină de nebuni ştiam dar că unii dintre ei ajung regi şi mai au şi ambiţia de a-şi pune visele în aplicare.. asta e prea greu de tolerat. Nu mă credeţi? Mergeţi la Herrenchiemsee.

Şi după ce că nu mi-a convenit nimic a trebuit să mai stau de vorbă şi cu Radu Sandovici, oameni din ăştia care nu se mai satură de călătorit…

Habar nu am de ce ne-am băgat parteneri în proiectul Muson, probabil că o să aveţi ocazia să citiţi nişte articole extrem de ne-interesante de la cei doi călători, Adrian Hădean şi Răzvan Marc.

Deh, strugurii sunt acri uneori! Şi gluma e glumă dar zău că a fost o săptămână nesuferit de interesantă în LumeaMare aşa că mergeţi repede şi recuperaţi dacă nu aţi apucat să citiţi tot. Nu de alta dar să ştiţi măcar ce nu vă place… 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.