Fazanul câştigător

Fazanul câştigător

Cred că veţi fi de acod că la a doua etapă a concursului Călătorie Virtuală lucrurile au mers mai cu hopuri, mai cu suprapuneri, mai cu aspecte neprevăzute, dar măcar ne-am distrat :-). Aşa că am decis să fiu şi eu mai flexibilă în numărarea comentariilor şi am renunţat la ideea de a mai face eliminari şi aşa mai departe, oricum mi-ar fi fost foarte greu. Nu a trecut mult până când mi-am dat seama că e şi mai greu să fac o numărătoare şi o nominalizare corectă între cele mai active două jucătoare, Elise şi Oana.

Dar să o luăm cu începutul. Am introdus cei 11 participanţi valizi în Random Line Picker şi acesta a ales câştigătorul unui voucher în valoare de 55 de lei, valabil pentru cumpărături în librăria online Books Express.

– Acesta este… Paula!

Apoi, ca să nu fie supărare, le-am introdus pe Oana şi pe Elise în acelaşi sistem şi acesta a ales câştigătorul pentru o carte la elegere, din lista concepută de Books Express aici.

– Norocoasa este … Oana!

Felicitari şi vă mulţumesc pentru implicare şi cea mai haioasă listă din tot blogul ăsta!

Aştept un mail cu datele voastre de contact ca să le pot transmite mai departe către sponsorul nostru.

Şi vă aşteptăm mâine la a treia etapă a concursului… ce, credeaţi că s-a terminat? 😉

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.