CONCURS: călătorie virtuală etapa 3 – Uimeşte-ne!

CONCURS: călătorie virtuală etapa 3 – Uimeşte-ne!

Când am anunţat acest concurs te-am pregătit pentru 4 etape, gândite precum traseul unei călătorii, totul bineînţeles într-un plan mai mult metaforic decât real. Am ales destinaţia, ne-am jucat puţin FAZAN pe călătorii în timp ce ne-am documentat, iar acum oare ce urmează?

Urmează să ne spunem ce lucruri bizare am descoperit, ce tradiţii sau obiceiuri mai neobişnuite am întâlnit prin lume, ce monumente sau muzee neaşteptate am întâlnit, ce oameni diferiţi de noi, ce feluri ciudate de mâncare şi aşa mai departe. Puteţi să căutaţi şi pe aici prin LumeaMare pentru inspiraţie, voi începe prin a vă da două exemple, unul legat de obiceiurile funerare din Tana Toraja altul fiind Palatul Ideal al unui poştaş. Cu siguranţă că mai găsiţi şi altele dar nu vă limitaţi doar la paginile acestui blog, povestiţi-ne experienţe personale sau ceea ce aţi aflat în timp ce vă documentaţi pentru o călătorie.

Ce trebuie să faci?

Să ne laşi un comentariu cu exemplul sau povestea ta, atât. Şi asta până luni, 26 octombrie, ca în Cenuşăreasa, înainte de miezul nopţii că se rupe vraja!

Ce poţi câştiga?

Va fi un singur câştigător şi acela se va bucura de un exemplar al cărţii Eat, Pray, Love oferit de Books Express. V-am povestit despre cartea aceasta aici, dar voi veţi avea norocul sa puneţi mâna pe varianta în Engleză mai cu moţ, adică cea care are pe copertă afişul recentei ecranizări.

Câştigătorul va fi desemnat prin votul echipei LumeaMare, pentru cel mai interesant comentariu sau exemplu. Baftă aşadar şi uimiţi-ne!

Şi staţi pe aproape că dacă aveţi noroc poate mergem şi la film! 😉

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.