CONCURS: călătorie virtuală etapa 3 – Uimeşte-ne!

CONCURS: călătorie virtuală etapa 3 – Uimeşte-ne!

Când am anunţat acest concurs te-am pregătit pentru 4 etape, gândite precum traseul unei călătorii, totul bineînţeles într-un plan mai mult metaforic decât real. Am ales destinaţia, ne-am jucat puţin FAZAN pe călătorii în timp ce ne-am documentat, iar acum oare ce urmează?

Urmează să ne spunem ce lucruri bizare am descoperit, ce tradiţii sau obiceiuri mai neobişnuite am întâlnit prin lume, ce monumente sau muzee neaşteptate am întâlnit, ce oameni diferiţi de noi, ce feluri ciudate de mâncare şi aşa mai departe. Puteţi să căutaţi şi pe aici prin LumeaMare pentru inspiraţie, voi începe prin a vă da două exemple, unul legat de obiceiurile funerare din Tana Toraja altul fiind Palatul Ideal al unui poştaş. Cu siguranţă că mai găsiţi şi altele dar nu vă limitaţi doar la paginile acestui blog, povestiţi-ne experienţe personale sau ceea ce aţi aflat în timp ce vă documentaţi pentru o călătorie.

Ce trebuie să faci?

Să ne laşi un comentariu cu exemplul sau povestea ta, atât. Şi asta până luni, 26 octombrie, ca în Cenuşăreasa, înainte de miezul nopţii că se rupe vraja!

Ce poţi câştiga?

Va fi un singur câştigător şi acela se va bucura de un exemplar al cărţii Eat, Pray, Love oferit de Books Express. V-am povestit despre cartea aceasta aici, dar voi veţi avea norocul sa puneţi mâna pe varianta în Engleză mai cu moţ, adică cea care are pe copertă afişul recentei ecranizări.

Câştigătorul va fi desemnat prin votul echipei LumeaMare, pentru cel mai interesant comentariu sau exemplu. Baftă aşadar şi uimiţi-ne!

Şi staţi pe aproape că dacă aveţi noroc poate mergem şi la film! 😉

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.