Mihai Barbu vinde kilometri. În librării.

Mihai Barbu vinde kilometri. În librării.

Aşteptam vestea asta cu sufletul la gură. Era una dintre primele întrebări pe care i le puneam lui Mihai de fiecare dată când îl sunam: “cum merge cartea?”. Şi l-am ameninţat cu ne-iertare veşnică dacă nu mă anunţă şi pe mine când anunţul devine oficial. Astăzi m-a sunat.

Şi de astăzi o puteţi pre-comanda pe site-ul editurii Art, cu reducere chiar, deşi preţul chiar mi se pare prea mic deja!

Mai departe dau un copy paste (ştiu, nu se face, dar nu o pot spune mai bine ca el) din anunţul de pe motociclism.ro:

“Imi tremura mainile.

Anul trecut am facut o calatorie pana in Mongolia si inapoi, eu si camaradul meu de incredere pe nume Doyle. Au fost 26.000 km, 13 tari si aproape patru luni de singuratate. M-am bucurat de o idee a fratelui meu, aceea de a “vinde kilometri” si m-am bucurat in egala masura ca au existat oameni care, alaturi de mine, au crezut in aceasta idee. Anuntul de vanzare a fost pus pe motociclism.ro, in topicul asta. M-am bucurat cel mai mult ca, pe langa kilometrici, am luat dupa mine mult mai multi oameni decat as fi putut vreodata sa-mi imaginez. Desi m-am intors acum un an, am simtit in tot timpul asta ca aceasta calatorie nu se va fi terminat decat atunci cand isi va odihni povestea intre copertile unei carti. Astazi va anunt cu emotie (bine ca nu tre’ s-o fac verbal) ca aceasta carte e in curs de aparitie si se poate comanda. In decembrie va fi in librarii. O mini-premiera in tarisoara noastra, prima carte de literatura de calatorie moto. Vom avea si o lansare, cu expozitie foto, undeva pana in 15 decembrie, unde, daca vremea tine cu noi, mi-ar placea sa vina toate motocicletele din lume.


Editura ART prezinta:

“VAND KILOMETRI”, de Mihai Barbu – din Decembrie in librarii

Cu o prefata semnata de Lisa si Simon Thomas, disponibila la pre-comanda on-line, cu un discount considerabil, pe site-ul editurii ART, mai precis –> AICI

Sper mai mult decat orice sa gasiti in aceasta carte… inspiratie.

Cu multumiri,
Mihai si Doyle”

Mult succes Mihai şi … noi îţi mulţumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.