Poveşti din Lumea Mare pentru Moşu’ – 10

Vă invităm din nou la poveşti, alături de partenerii acestei ediţii: LAMONZA, BOOKS EXPRESS şi Ceainăria GreenTea!

E vorba de Crăciun şi de a fi mai buni, mai generoşi, mai darnici în poveşti şi amintiri. Ne dorim, prin tot ce se va întâmpla la această întâlnire, să aducem o atmosferă adevărată de sărbătoare, să vă oferim şi să oferiţi, să ne simţim, ca de obicei, bine împreună. Doar Moş Crăciun e cel mai mare călător, merită să îi dedicam şi lui o ediţie!

Dar să lăsăm vorba şi să trecem la detalii:

Când se întâmplă?

Sâmbătă, 11 decembrie, începând cu ora 12:30.

Unde (mai trebuie să spun)?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Tema şi povestitorii:

La această ediţie fiecare participant este şi povestitor. Avem brad, avem Moş şi avem un sac plin cu surprize pentru toţi cei care vor veni să spună „poezia”. Pentru că da, ca să primiţi cadoul trebuie să ne spuneţi, în cel mult 2-3 minute, care este lucrul, locul, omul sau fapta care v-a impresionat cel mai mult în 2010, în călătoriile voastre.

Invitat special:

Tudor Totoescu

La 24 de ani împliniti la final de aventură asiatică pe o insulă în Malaezia, Tudor Totoescu s-a plimbat prin 26 de ţări, a făcut multe poze şi ne-a povestit pe blogul său de călătorii. Punând pauză unei cariere în domeniul hotelier, ultima călătorie a fost o aventură feroviară presărată cu autostop, avioane şi autobuze pierdute în ziua expirării vizei, localnici care mai de care, trecând prin Rusia, Mongolia, China/Hong Kong, Vietnam, Indonezia şi Malaezia. Când călătoreşti cu trenul, nu toate socotelile de acasă se potrivesc cu cele din târg, în special cu trans-siberianul sau trans-mongolianul. În urma planificărilor au intervenit, inevitabil, improvizaţii la faţa locului – despre care ne va povesti sâmbăta, 11 Decembrie, într-o prezentare ce va include şi alte detalii Siberiene – acolo unde acum localnicii ar considera Bucureştiul un loc exotic de cald.

Asa că îmbrăcaţi cojoacele şi confirmaţi prezenţa la ediţia de iarnă a Poveştilor din Lumea Mare!

Să vă mai spun şi ce se află în sacul Moşului: 35 de cadouri de la LAMONZA (mini rucsacei şi semne de carte), 10 vouchere a câte 25 de lei de la BOOKS EXPRESS, şi alte surprize de la Ceainăria GreenTea! Cum se vor combina acestea şi ce va primi fiecare „copil cuminte” depinde puţin şi de norocul fiecăruia. Şi credem că fiecare merită măcar un cadou mic de la Moşul din LumeaMare!

Intrare şi donaţii

Taxa de intrare este de 20 de lei, din care 10 lei de la fiecare dintre voi vor merge către Orfelinatul Mânăstirii Mărcuş, pentru copii care au mare nevoie de ajutor.

În felul acesta vom putea şi noi, cei norocoşi, să facem o mică faptă bună în apropiere de Crăciun.

Înscrieri:

Avem 35 de locuri disponibile şi vă aşteptăm cu înscrierile printr-un comentariu la acest subiect sau pe mail, la noutati at lumeamare punct ro.

Locurile se vor retine in ordinea inscrierilor si vom anunta in momentul in care nu vor mai fi disponibile.

Vă aşteptăm cu drag, voie bună şi Ho Ho Ho! 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.