Câştigătorii concursului de dorinţe

Câştigătorii concursului de dorinţe

Vă daţi seama că ne-a fost greu să hotărâm care dorinţe au fost mai „frumoase” atât timp cât ele sunt personale şi nu suntem noi cei care ar trebui să le judecăm. Însă am vrut să ne ţinem de cuvânt şi să alegem, nu să tragem la sorţi. Într-o primă fază am încercat să le selectăm tocmai pe cele care au fost mai spontane, mai sincere, mai puţin generale, mai realizabile. Cele la a căror împlinire merită să închinaţi un pahar cu vin. După care a trebuit, bineînţeles să alegem 5. Şi iată astfel câştigătorii concursului de dorinţe şi a celor 5 sticle de vin Chardonay Terra Romana de la S.E.R.V.E:

Vulpitza – îţi dorim să reuşeşti să stai atât cât îţi doreşti în Franţa şi să vii apoi să ne povesteşti şi nouă despre vinurile de acolo!

Ioana – sperăm ca anul nou să îţi aducă căsuţa dorită şi putere pentru a continua să visezi! Poate că veţi ciocni un pahar de vin când îi veţi trece pragul… sau măcar în cinstea planurilor!

Anca A – singura care şi-a argumentat cu adevărat dorinţa şi al cărei comentariu a fost ales fără ezitare! Felicitari şi ai grijă, să nu bei toată sticla atunci când vei ajunge sus pe Machu Picchu! 😉

Bia – să fie într-un ceas bun şi să vă bucuraţi de o lună de miere perfectă! Merge şi un pahar cu vin bun cu această ocazie!

Eugen – dorinţa ta „egoistă” nu e chiar atât de egoistă dacă, după ce îţi vei îndeplini toate planurile pentru la anul, vei veni să ne povesteşti şi nouă, la un pahar de vin! 😀

Mulţumim încă o dată tuturor pentru participare, pentru urările şi gândurile bune şi vă dorim un an nou minunat! Şi chiar dacă nu aţi câştigat la concurs eu tot cred că dorinţele voastre sunt pe cale de a se împlini… dar să nu mă lăsaţi singură în treaba asta, trebuie să credeţi şi voi 🙂

Important: Câştigătorii vor primi în curând un mail, dacă au fost completate corect datele. Dacă nu primim niciun răspuns până pe 10 ianuarie 2011, se aleg alţi câştigători.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.