2011 – încotro?

2011 – încotro?

Bine v-am regăsit la început de an nou… calendaristic 🙂 Chiar dacă am renunţat să mai fiu impresionată de trecerea de la un an la altul şi am învăţat că un an nou poate începe de oricâte ori am chef, simt nevoia să vă doresc să aveţi un 2011 cu multe vise împlinite şi mai multe călătorii ca în 2010. Aşa cum am observat şi la ultima ediţie a Poveştilor din LumeaMare, mulţi dintre noi au ajuns la momentul bilanţului spunând că “anul acesta nu am călătorit prea mult”. Nimic mai adevărat însă hai să o luăm ca pe un binevenit popas şi să ne pregătim de aventurile viitoare!

Vă propun un lucru: voi ne scrieţi aici unde planuiţi să ajungeţi anul acesta iar la final de an (sau chiar mai devreme) ne auzim din nou şi vedem cine pe unde a ajuns. Şi promitem să facem cinste celor care vor reuşi să îşi împlinească visele!

Aşadar, tu unde crezi că vei călători în 2011? Încotro te vor duce paşii? Care e lista ta de destinaţii?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.