Azi n-avem articol!

Azi n-avem articol!

Uite aşa, pentru că e Sfântul Valentin şi pentru că am vrut să pun ceva la cale cu această măreaţă şi romantică ocazie dar nu mi-a ieşit. Şi pentru că am încercat azi noapte timp de o oră jumătate să scot ceva inteligent din tastatură dar aceasta, trădătoarea, mi s-a împotrivit cu înverşunare. Şi nici n-am fost în stare să citesc propuneri venite de la alţi colaboratori, unde sunt convinsă că aş fi putut găsi ceva mai valoros decât rândurile acestea – îmi cer scuze pe această cale celor care aşteaptă încă un răspuns…

Eu una n-am mai trăit până acum sentimentul acesta, să mă aşez la computer şi să nu curgă rândurile. Îmi place atât de mult să scriu încât nu-mi trebuie niciodată prea mult, un strop de idee, un colţ de lume şi uite aşa ajung să depăşesc limita aia de cuvinte pe care zice-se că le poate digera fără probleme navigatorul pe internet.

În concluzie, aşa cum v-am spus, astăzi n-avem articol.

O să vă spun cu toată dragostea că, dacă aş putea, astăzi v-aş tăia netul la toţi. 😉 Şi v-aş obliga să alegeţi câţiva oameni care contează, cărora să le acordaţi timpul vostru, pe care să îi întâlniţi, alături de care să faceţi ceva care ştiţi că le-ar aduce bucurie. Nu ar fi asta cea mai frumoasă declaraţie de dragoste?

Dacă există o sărbătoare a dragostei (şi ia uite că există, cu toate avantajele şi dezavantajele ei) locul pentru a o petrece este cu siguranţă off-line. Măcar un lucru ştiu că am reuşit, eu una nu v-am ţinut prea mult pe lângă computer…. 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.