Să fie odată primăvară, dragi motociclişti!

Să fie odată primăvară, dragi motociclişti!

Ştiu, asta e discriminare, dar nu pot să mă abţin să nu dedic primul articol din aşa zisa primă zi de primăvară, celor care aşteaptă poate cu cea mai mare nerăbdare să se cureţe strada de polei, să iasă soarele din nori pentru a usca şi a încălzi, măcar puţin, asfaltul.

Să facem o petiţie, dragi motociclişti, să strângem semnături, să facem o cauză pe facebook, să ieşim în stradă, să facem domnilor şi doamnelor ceva, orice, că aşa nu se mai poate!

Primăvară frumoasă, drumuri multe cu asfalt uscat şi curbe cât încap!

PS: apropo, aţi schimbat uleiul, v-aţi pregătit iubita pe 2 roţi de dez-iernat? Eu n-am apucat, parcă văd că mă prinde primăvara nepregătită şi fără RCA! Atenţie, primăvara vine, la un moment dat, am vorbit eu, ştiu din surse sigure 😀

PS 1: unde mergem când vine?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.