Planul sau oferta?

Planul sau oferta?

După cum bine observă toată lumea, companiile aeriene lansează din ce în ce mai des oferte care te lasă cu gura căscată. Dacă îl urmăriţi pe Imperator o să aflaţi tot felul de preţuri şi combinaţii, care mai de care mai tentante, către destinaţii care erau sau… nu erau pe lista voastră de anul acesta!

Îmi apare astfel în cap întrebarea: mai are sens în acest fel să ne facem planuri, să ne propunem că vedem nu ştiu ce loc la vară şi nu ştiu ce alt loc la iarnă când e posibil să fie mai bine să procedăm tocmai pe dos şi să ieşim cu mult în câştig? Să renunţăm de tot la planuri şi să ne lăsăm în voia sorţii, alegând primele bilete-la-un-preţ-incredibil-de-mic ce ne pică în mână? Chiar noi ne-am trezit mergând la Roma sau la Cairo şi cedând impulsului de a spune DA uneori astfel de oferte. E drept, ne doream mult să vedem ambele locuri, poate că acest lucru a contat. Dar nu erau pe lista de “acum” sau “anul acesta” şi nicidecum pe lista cu “momentul potrivit pentru a face asta”. Dar după ce biletul e cumpărat cui îi mai pasă de momente potrivite, nepotrivite sau liste?

Voi cum procedaţi? Vă alegeţi destinaţia şi apoi vânaţi oferta? Lăsaţi oferta să vă aleagă destinaţia? Sau nu vă pasă prea mult de cât costă biletul pentru a ajunge în locul la care visaţi?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.