Video: Poveşti din LumeaMare 12 (1)

Video: Poveşti din LumeaMare 12 (1)

În prima parte puteţi urmări câteva secvenţe din povestea Veronicăi Drăgoi, despre Egipt. Din pacate, din cauza penei de curent pe care am avut-o, sunetul nu este foarte bun şi nici imaginea, sper totuşi să se înţeleagă. Vera a petrecut 25 de zile în Egipt, alături de nepoata ei de 18 ani. Ne povesteşte mai întâi, cu umor, de ideile preconcepute care i-au fost băgate în cap despre aşa zisele „pericole” din Egipt. Până la urmă cele două călătoare s-au relaxat, s-au bucurat de frumuseţile deşertului şi au înţeles că Egipt este o ţară frumoasă, sigură, cu oameni buni, poate mai buni ca la noi. Pentru că timpul nu ne-a permis Veronica nu a mai apucat să ne transmită gândurile egiptenilor care au trecut prin revoluţie, pe care ea i-a mai contactat şi pe care îi va revedea în curând, în martie. Poate că îşi va găsi două minute să completeze acest articol, cu un comentariu.

Vizionare plăcută!

Despre cum a fost la eveniment aveţi deja impresii aici.

Vom reveni în altă zi şi cu secvenţe din povestirea lui Ionuţ Rotaru.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.