Biblioteca virtuală de seară – 5

Biblioteca virtuală de seară – 5

Astăzi am mers 4 ore cu trenul, timp berechet să mă dau pe net şi să mai citesc articole mai lungi, bine documentate. Iată câteva exemple care chiar merită parcurse:

Bună ziua doamnă mască – o analiză a tipurilor de măşti veneţiene de pe Viajoa.ro

Despre Buenos Aires şi tango argentinian cam tot ce vrei să ştii despre unde când şi cum poţi să vezi sau să înveţi tango, de pe Nomadic.ro

10 propuneri pentru o vacanţă cu rucsacul – o listă de ţări prietenoase, la unele poate că nu te-ai gândit, de pe Descoperă

Lectură plăcută!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.