De ce nu participăm şi pe cine susţinem la Roblogfest

De ce nu participăm şi pe cine susţinem la Roblogfest

Vă amintiţi probabil că anul trecut ne-am clasat undeva pe un loc 2 în categoria de travel, la o competiţie dintre bloguri, numită Roblogfest. Ne-am promis atunci să fim mai buni şi sper că am reuşit. Mai avem mult de lucru dar vă mulţumim că ne-aţi ajutat, că ne sunteţi mai departe alături, cu bune şi rele, cu sau fără premii.

Mai spuneam chiar de anul trecut că am fost puţin dezamăgită de modul de organizare şi mă aşteptam să văd ceva îmbunătăţiri anul acesta. Repet ceea ce am mai spus: e foarte frumos că există Roblogfest, este laudabil şi necesar, online-ul are nevoie de astfel de manifestări. Cred doar că trebuie să învăţăm din experienţele anterioare şi să evoluăm. Cu siguranţă că modificări sau îmbunătăţiri au apărut însă există în continuare două motive principale pentru care noi nu mai vrem să participăm:

1. În primul rând suntem împotriva concursurilor jurizate exclusiv prin vor public. Nu agreem, nu mai organizăm aşa ceva şi prin urmare ar fi împotriva principiilor noastre să participăm. La Roblogfest există câteva categorii jurizate, nu am înţeles de ce nu toate şi pe ce criterii s-au ales doar câteva. Travel nu e inclus deci…

2. Nu ne face nicio plăcere să stăm să ne rugăm de voi să ne acordaţi un vot. Şi partea şi mai frumoasă e că trebuie să vă rugăm să faceţi asta nu o dată ci de două ori. Că aşa a fost gândit Roblogfest, în două etape identice, un lucru pe care iarăşi nu îl înţeleg prea bine.

Ar mai fi şi alte mărunţişuri dar nu vreau şi nu mă pricep într-atât de bine încât să mă dau mai deşteaptă decât m-am dat deja pe aici.

Şi dacă nu participăm cu LumeaMare şi avem noi o buba la cap şi o problema legată de sistemul ăsta de votare, asta nu înseamnă că nu vrem să încurajăm fenomenul sau că ne vom întoarce acum spatele pentru totdeauna unor astfel de provocări.

Aşadar la această ediţie am ales să fim alături de prietenul nostru Cezar şi să susţinem blogul său ImperatorTravel.ro. De ce? Pentru că dintre toţi cei înscrişi considerăm că pe blogul său poţi găsi cele mai interesante articole şi informaţii de prin multe colţuri de lume. Îi dorim succes şi, dacă aveţi timp şi dispoziţie să votaţi, mergeţi pe mâna noastră, eu nici nu pot să concep că Cezar nu va lua locul 1 anul acesta!

Succes Imperatore! 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.