Poveşti din LumeaMare 13 – China şi Himalaya

Poveşti din LumeaMare 13 – China şi Himalaya

Vă lansăm din nou o invitaţie la Poveşti! Sâmbăta aceasta vom vorbi despre China şi Himalaya, cu Cătălin Nenciu şi Mihai Moiceanu. Cei care încep să devină sinonimi cu aventurile noastre de călătorie şi care ne susţin din nou cu premii sau alte detalii logistice sunt: Ceainăria GreenTea, LAMONZA, BOOKS EXPRESS şi EPSON ROMÂNIA.

Reamintesc celor care nu au fost la curent cu modificările că am decis să acordăm prioritate abonaţilor la newsletter, anunţându-i din timp asupra tematicii şi acceptând înscrierea lor cu prioritate. Înscrierile se fac doar prin mail şi sunt valabile în momentul în care aţi primit confirmarea. Mai jos mai multe detalii :

Când se întâmplă?

Sâmbătă, 19 martie, la 13:00 – vă aşteptăm începând cu ora 12:30

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Povestitorii:

Cătălin Nenciu, apelat de prieteni Bursucu’ (Badge®) a început să-şi scrie impresiile de călătorie la insistenţele lor, pe care îi consiliază ori de câte ori aceştia vor să plece într-un Citybreak sau într-o vacanţă. Pasionat de călătorii şi de fotografie, Cătălin îşi alege punctele de destinaţie în funcţie de inspiraţia de moment sau privind pur şi simplu harta lumii, combinând apoi traseele pentru a-şi fructifica la maxim zilele de concediu. Trasee precum Dubai-Australia-Singapore, Thailanda-Malaezia-Singapore, Hong Kong-Macao, Dubai-China-Hong Kong, Ungaria-Cehia-Polonia sau destinaţii directe gen Japonia, Maroc, Portugalia, Danemarca, etc.

Sâmbătă vom face alături de el o incursiune în capitala chineză şi împrejurimile acesteia, vom escalada Marele Zid şi vom povesti despre traditii (fabricile de jad, cloisonne, ceremonia ceaiului), vom trece prin istorie (Armata de Teracotă din Xian), sau ne vom bucura de intalnirea cu Panda din Shaanxi, cu modernismul (World Expo 2010, Shanghai)… sau cu experienţele unice (calatoria cu Maglev-ul).

Mihai Moiceanu, fotograf profesionist, organizator de workshopuri şi phototour-uri, a condus expediţia fotografică Nikon Himalaya Trek în primăvara lui 2009. Expediţia a avut ca ţintă parcurgerea unui traseu de trekking din jurul Annapurnei până la altitudinea de 5416 m, pentru un grup de 14 fotografi din România. Este iniţiatorul workshopurilor de fotografie şi al expediţiilor fotografice de la noi din ţară, primul workshop având loc în toamna lui 2005. Din 2007 conduce grupuri de fotografi în ţară şi în lume în expediţii fotografice denumite phototour-uri.

Ne va povesti sâmbătă despre această expediţie şi ne va oferi spre vizionare o proiecţie multimedia intitulată « Povestiri din Himalaya ».

Premii: premii surpriză vor fi oferite în cadrul tombolei din cadrul evenimentului, de la: Ceainăria GreenTea, LAMONZA şi BOOKS EXPRESS

În plus, dacă totul merge bine, Alex ne-a promis şi o mică degustare cu specific… Nici eu nu ştiu încă ce va face, aşa că nu am cum să vă spun mai multe!

Intrare:

Pentru a participa la eveniment şi la tombolă taxa de intrare este de 20 lei. Participanţii ediţiei cu numărul 12 au reducere, aşa cum am promis, pentru ei fiind 15 lei.

Înscrieri:

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

La momentul publicării acestui articol mai sunt cel mult 16 6 locuri disponibile.Vă ţinem la curent şi vă răspundem cât de repede putem la mailuri.

Update: nu mai sunt locuri, vă anunţăm dacă se mai eliberează ceva până vineri.

Mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.