Biblioteca virtuală de seară – 10

Biblioteca virtuală de seară – 10

Nomadic Matt ne învaţă cum să ne pregătim un safari în Africa de est. Interesant!

Radu Oltean povesteşte, ca de obicei foarte bine documentat, despre castelul de la Criş Mureş – încă un loc de care nu ştiam, deşi am fost de două ori la Daneş!

Doru Panaitescu a început să facă o listă cu magazinele tradiţionale româneşti şi promite să meargă să le şi testeze. Aşa că dacă aveţi recomandări, puteţi să contribuiţi.

Şi la final: ştiaţi că există un costum bucureştean şi un viitor muzeu al acestuia?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.