Zâmbete din LumeaMare – galerie concurs (1)

Zâmbete din LumeaMare – galerie concurs (1)

Ieri am lansat un nou concurs, împreună cu DENT ESTET. Mai multe detalii despre acesta găsiţi aici. Cum au început deja să apară participările, începem să construim galeria, în care vom adăuga frecvent noutăţile. Vom aduna zâmbete şi motive de a zâmbi, de prin Lumea asta Mare. Din motive logistice dar şi logice, acestea vor fi separate în cele două categorii. Mai jos aveţi zâmbetele (click pe ele ca să le vedeţi mai bine). Separat veţi găsi pozele generatoare de zâmbete.

Vă mulţumim tuturor şi vă dorim succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.