Drum bun Brăduţ!

Drum bun Brăduţ!

Ieri Brad Florescu şi-a împachetat Unirea (motocicleta cu ataş) şi a plecat din nou în „thurul” Thailandei – Thailander 2.

De aceea am ales ca avatarul nostru de pe facebook să îi fie dedicat astăzi. Atât noi cât şi prietenii noştri de la Ceainăria GreenTea îi urăm drum bun şi aşteptăm veşti bune şi poveşti frumoase. Ştim că nouă ne va fi mai uşor să citim relatările decât lui Brad să traverseze o zonă muntoasă şi dificilă, dar ţinem pumnii să fie totul bine!

Puteţi lăsa şi voi un gând bun sau puteţi fi alături de Brad în campania de strângeri de fonduri pentru Alin Totorean, de care v-am mai povestit aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.