O fotografie, un zâmbet din India

O fotografie, un zâmbet din India

Oana Chachula a participat la concursul de zâmbete cu mai multe imagini foarte interesante din India. Am ales una dintre ele pentru a vă invita în continuare la concurs şi pentru a vă sugera să găsiţi zâmbete de localnici, cei care v-au făcut bucuria de a primi în dar un zâmbet. Ne plac si toate zâmbetele dulci de copii pe care le-am primit, ne vom bucura însă şi mai mult dacă acestea vor fi cu adevărat pe ideea concursului, şi anume zambete din lumea mare, nu din bucătărie sau curtea personală 🙂 Exagerez puţin, înţelegeţi voi ideea…

Şi nu uitaţi şi de fotografiile haioase, la acestea aveţi deja şanse mai mari pentru că am primit mai puţine 😀

Foto: Oana Chacula

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.